Recept naanbrood

Naanbrood (of gewoon naan, want dat betekent al brood) kent zijn oorsprong in Azië, maar is volledig in Nederland geïntegreerd. En hoe fijn is dat, want het is een smaakvolle vorm van brood die ook nog heel vlot te maken is. Naan nodigt uit om als schep of lepel gebruikt te worden met bijgerechten als hummus, pesto of curry maar zoals met alle soorten brood kun je dit eigenlijk overal mee combineren. Gevouwen kun je er bijvoorbeeld een mix met kip, biefreepjes of kebab in doen. Lekker met je handen eten, dat is toch om een of andere reden net iets meer genieten. Hoe eet jij je naan het liefst?

Recept naan brood, vers zelfgemaakt naan brood uit eigen keuken – Homaky
Recept naan brood, vers zelfgemaakt naan brood uit eigen keuken – Homaky

Naan ideeën:

Onze favoriet is zelfgemaakte naan met wat sla, kip, feta, paprika, rode ui en zoete chilisaus of knoflooksaus. Maar voor een warm broodje met verse hummus lopen we natuurlijk ook niet weg.

Hoe gebruik jij je zelfgemaakte naanbrood?