Recept pasta
Ik kocht altijd mijn pasta in de winkel omdat ik dacht dat het ontzettend veel gedoe was om te maken. Maar dat is eigenlijk helemaal niet zo. Nu ben ik wel iemand die de keukenmachine het kneden laat doen tegenwoordig, maar ook met de hand is het eigenlijk niet zoveel werk als ik altijd dacht. En wat een verschil in smaak zit erin! Tegenwoordig koop ik de bloem (biologisch) bij de molen en de combinatie van pure ingrediënten en het zelf maken, geeft een hele andere textuur aan de pasta die het, naar mijn mening, veel smaakvoller maakt. Echt iets om te proberen! Hoe eet jij je pasta het liefst?

Pasta ideeën:
Onze favoriet is zelfgemaakte tagliatelle met spinazie, gedroogde tomaatjes, kastanjechampignons en een saus van geitenkaas en Parmezaanse kaas. Wat een heerlijke smaakexplosie! En daar hoort wat ons betreft een glaasje witte wijn bij.
Hoe gebruik jij je zelfgemaakte pasta?